Maak kennis met Lean

Een kennismaking met Lean met concrete resultaten

De training ‘Lean Kennismaking’ is de ideale kennismaking met de beproefde methode Lean. Tijdens deze kennismakingstraining ervaart u als deelnemer een breed scala aan Lean concepten waaronder "continu verbeteren", "verspillingen" en "denken in toegevoegde waarde".

What's in it for you?

U en de uitdagingen voor uw organisatie staan centraal in deze training. U zult ervaren hoe Lean zowel uzelf kan verrijken, als uw organisatie kan verbeteren. Na deze training bent u bekend met de belangrijkste Lean concepten en bent u in staat verspillingen te identificeren.

What's in it for your company?

Lean is een beproefde methode waarmee organisaties hun bedrijfsprocessen blijvend kunnen verbeteren. De start van elk Lean programma begint bij het creëren van bewustwording van de noodzaak om verspilling te verminderen. Deze training geeft deelnemers inzicht in verspillingen in bedrijfsprocessen en laat hen ervaren wat Lean kan betekenen voor hun werk en voor uw organisatie.
lean six sigma kennismaken

Tijdens deze training staan verschillende real-life cases en oefeningen centraal en zullen de trainers hun brede ervaring met u delen. Zo zal een simulatiespel gespeeld worden waarin geoefend wordt met het oplossen van productieproblemen en het optimaliseren van een proces. Afhankelijk van het type organisatie zijn verschillende simulatiespellen beschikbaar.

In-company

Deze training wordt Incompany aangeboden — bij u op kantoor, of bij UNC Plus Delta in Amstelveen. Omdat deze training specifiek gericht wordt op uw organisatie, met uw uitdagingen, kan voor verschillende varianten gekozen worden. Deze lopen uiteen van een dagdeel tot meerdere dagen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken .

Details

DUUR: Varierend van een dagdeel tot meerdere dagen
LOCATIE: Amstelveen of In-company
GROEPSSAMENSTELLING Minimaal 5, maximaal 12 deelnemers

 

 

tevreden klanten volgens Cedeo