Seminar 2017: Storm of Wendkracht 8?

De beste antwoorden op de belangrijkste toekomstvragen
 

Op 30 november 2017 gaat het gebeuren. Op deze dag ben je van hart welkom om direct toepasbare inzichten, nieuwe ideeën en tips op het gebied van Wendbaarheid op te halen.

Hoe organiseer je jezelf, je team en je onderneming? Hoe stimuleer je leren? Hoe houdt je jezelf Wendbaar en toekomstgereed?

lean six sigma seminar 2017

Storm of Wendkracht 8?

Het vermogen om wendbaar te kunnen opereren is anno 2016 in deze wereld een voorwaarde om als professional te overleven. Dit vraagt om andere manieren van organiseren, ander leiderschap en andere manieren van leren. Maar hoe zorg je ervoor dat je organisatie vandaag de dag wendbaar en slagvaardig is?

Bezoek het Seminar, bekijk projectpresentaties en beluister Ruud Veltenaar, Iwan Göbel en Gabriel Anthonio’s tips voor Wendkracht

 • 30 november 2017
 • 08.30 uur tot 17.30 uur
 • Rijtuigenloods Amersfoort

 

Dit jaar zijn we te gast in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Dit centraal gelegen, industriële rijksmonument vormt een prachtig decor voor ons Seminar.

Waarom mag je Storm of Wendkracht 8 niet missen?

 • Onmisbare toekomstvisie
 • Eigen wendbaarheidscan en passend advies
 • Leer van succesverhalen voor toekomstbestendigheid
 • Netwerk met 300+ lean, six sigma, agile en scrum professionals

Koop je tickets met Earlybird korting!

Koop hier je
Tickets

Storm of Wendkracht 8?

Ruud Veltenaar: Shift Happens 2031 | Transformatie naar OverMorgen

Lean Café bezoekers evalueerden trendwatcher Ruud Veltenaar met een 8.9. Op veler verzoek start hij het Seminar en verschaft hij duidelijkheid over de toekomst en biedt hij hoop op een betere wereld.

Shift Happens 2031: over een wereld in transformatie naar een volgende fase in onze beschaving en de impact van deze transitie op de toekomst van onze maatschappij en samenleving. Van onafhankelijk en autonoom presteren naar co-creatie in wederzijdse afhankelijkheid. Van ego naar eco en van ik naar wij. Welke kansen bieden deze trend ons?

Wanneer heb ik voor het laats, iets voor de eerste keer in mijn leven gedaan?

Ruud Veltenaar, Filosoof, TEDx spreker, Trendwatcher

 

Ruud vertelt het tussen 09:45 uur en 11:00 uur.

Iwan Göbel

Broers Iwan en Dimitri begonnen als kleine jongens een bedrijfje, met niet veel meer dan een jongensdroom, een schuurtje en wat spaarcenten. Het bedrijf, Burton Car Company, is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste en duurzaamste sportwagenfabriek van Nederland ooit.

Hoe zetten zij hun Wendkracht in? Wat maakt hen succesvol in crisisjaren, en hoe draagt hun circulaire ecnomie visie bij aan de toekomstbestendigheid van het bedrijf?

Iwan deelt zijn visie tussen 11.30 uur en 12.30 uur.

Burton Car Company

Gabriël Anthonio

Vijf keer op rij haalde hij een organisatie in crisis uit het slop. Telkens zette hij in op de menselijke maat, met uitstekende waardering van de cliënten en goede bedrijfsresultaten als gevolg.

Gabriël is een gedreven manager, maar tegelijk ook kritisch naar anderen en zichzelf. Wat kunnen wij van zijn Wendkracht leren?

Toon in alles je eigen kwetsbaarheid

Gabriël Anthonio, Voorzitter Raad van Bestuur van Verslavingszorg Noord Nederland

 

Gabriël neemt je mee tussen 16.15 uur en 17.15 uur.

Test je Wendkracht®!

30 november is geen dag waarop je alleen luistert. Juist niet! Je gaat zelf meteen aan de slag met de resultaten van je Wendkracht® Scan. Hoe flexibel sta jij in de toekomst?

logo wendkrachtVeel verbeterprofessionals en organisaties hebben nauwelijks inzicht in hun werkelijke wendbaarheid en weten niet precies welk gedrag welke invloed heeft. En dat terwijl het juist nu belangrijk is om gericht te zijn op de veranderende omgeving, mee te gaan met de digitalisering, snel nieuwe rollen in te vullen en kansen te pakken. Dat allemaal om de klant optimaal te blijven bedienen.

Er zijn 8 krachten. Wat is jouw Wendkracht®?

 1. Continu ontwikkel mindset
 2. Durfwaarde
 3. Technologie-adaptie
 4. Samen wenden
 5. Kennis delen
 6. Omgevingsgericht
 7. Vernieuwsingsadactie
 8. Werk fluïditeit

Tijdens het Seminar bepaal je je eigen wendkracht met een Wendkracht® Scan en stap je in een Wendkracht®-carrousel waarin je tijdens actieve workshops aan de slag gaat met je eigen wendbaarheid!

Meer lezen over Wendkracht®? Bezoek de website.

Lean Six Sigma Awards

UNC Plus Delta reikt ieder jaar tijdens het Lean Six Sigma Seminar awards uit voor de beste verbeterinitiatieven in Nederland. De absolute kroon op het werk van de beroepsverbeteraar!


Early Bird Tickets

U kunt nu uw Early Bird Tickets bestellen voor €399,- i.p.v. €499,-.

Introduce a Friend

Komt u samen met een nieuwe zakenpartner? Dan hebben wij een interessant aanbod voor u! Neem contact met ons op via 020-345 3015 en wij vertellen u wat dit aanbod is.

4=5

Komt u met 4 personen uit uw organisatie? Neem dan nog een 5e collega mee. Helemaal gratis!

Tevredenheidsgarantie

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Bent u aan het eind van de dag niet tevreden over het Seminar? Dan krijgt u gewoon u uw geld terug.

pe-punten-7

Seminarbezoekers die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen 7 PE-uren voor deelname aan dit Seminar.


Plaatsen Prijs (ex. BTW)
Amersfoort
Early Bird Ticket
30 november 2017 258

 399

Inschrijven     Neem optie     
 • Liever een andere startdatum en/of locatie?

  Vul dan onderstaand formulier in. We kijken met alle plezier wat we kunnen organiseren.

Cached on Wed 20/09 5:02

© 2017  UNC Plus Delta. All rights reserved.