Seminar 2017: Storm of Wendkracht 8?

De beste antwoorden op de belangrijkste toekomstvragen
 

Op 30 november 2017 gaat het gebeuren. Op deze dag ben je van harte welkom om direct toepasbare inzichten, nieuwe ideeën en tips op het gebied van wendbaarheid op te halen.

Hoe organiseer je jezelf, je team en je onderneming? Hoe stimuleer je leren? Hoe houdt je jezelf Wendbaar en toekomstgereed?

Storm of Wendkracht 8?

Een constante storm van nieuwe ontwikkelingen waait ons om de oren. Uitdagingen die om wendkracht vragen. De verwachting is dat de levensduur van organisaties de komende jaren blijft dalen omdat velen er niet in slagen om zich snel genoeg aan te passen.

Wij zien de storm op onze radar en bereiden ons voor. Sterker nog, we pakken de stormvlagen om er ons voordeel mee te doen.

Bekijk projectpresentaties, doe mee aan interactieve workshops, laat je inspireren door keynotesprekers Ruud Veltenaar, Iwan Göbel en Gabriel Anthonio en ervaar boeiende ontmoetingen met collega-verbeteraars!

Dit jaar zijn we te gast in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Dit centraal gelegen, industriële rijksmonument vormt een prachtig decor voor ons Seminar.

Waarom mag je 'Storm of Wendkracht 8?' niet missen?

 • Onmisbare toekomstvisie
 • Eigen wendbaarheidscan en passend advies
 • Leer van succesverhalen voor toekomstbestendigheid
 • Netwerk met 300+ Lean, Lean Six Sigma, Agile en Scrum professionals
 
Koop hier je
Tickets

Praktisch

 • 30 november 2017
 • 08.30 uur tot 17.30 uur
 • Rijtuigenloods Amersfoort

Sprekers

Onderstaande sprekers zullen je tot op het bot gaan inspireren:

 • Ruud Veltenaar—Filosoof, TEDx spreker, trendwatcher
 • ‘Ik heb zelden gelijk, maar wel vaak een punt’. Ruud Veltenaar heeft zeker een punt. Want wie heeft er tegenwoordig gelijk in een tijd van diepgaande verandering en ontwrichting? Volgens Veltenaar zijn we beland op een markeerpunt in onze geschiedenis. In zijn keynote ‘Shift Happens - Transformatie naar Overmorgen’ verschaft hij duidelijkheid over de toekomst en biedt hij hoop op een betere wereld.

 • Iwan Göbel—Creatieve topondernemer
 • Met de titel ‘100% beste ondernemer van Nederland’ op zak, heb je onze aandacht. Göbels bedrijf, Burton Car Company, is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste en duurzaamste sportwagenfabriek van Nederland. Zijn keynote ‘Met een lelijke eend succes in crisistijden’ vertelt een verhaal van passie, doorzettingsvermogen, lef en creativiteit als grondlegers van succes, óók in crisistijden.

 • Gabriel Anthonio—‘Leiderschap met impact - Bij storm of windstilte’
 • Toen Gabriël Anthonio directeur van een tbs-kliniek was, liet hij tbs’ers de buitenmuren beschilderen. Zijn kantoor richtte hij in een cel midden in de kliniek in, met de deur open. ‘Toon in alles je eigen kwetsbaarheid’, is zijn motto. Vijf keer op rij haalde hij een organisatie in crisis uit het slop. Tijdens ‘Leiderschap met impact – Bij storm of windstilte’ vertelt hij waarom hij tot de groep van ‘inclusieve denkers’ hoort.

Workshops

Je kunt een keuze maken uit één van de workshops:

 
 • Lean & Agile: Agility! – Wat maakt deze combinatie tot zo’n krachtige driver van continu vernieuwen?
 • Blinde mannen en de olifant — Wat gebeurt er met Lean als het systeem van management niet verandert?
 • Faalkracht: van laf naar lef — Hoe breek je door beperkende gedachten heen en neem je meer risico?
 • Future proof met Wendkracht — Hoe worden jij en je team wendkrachtig voor het doorstaan van de storm van veranderingen?
 • Speedcoaching — Ga dieper in op dat ene onderwerp waar je meer over wil weten of hulp bij nodig hebt.
 • Industrie special: meer productie bij Bavaria met predictive analytics — Hoe hebben wij samen met Bavaria en hun leverancier de productietijd van een verpakkingslijn vergroot?

Lees hier meer over alle workshops!

Projectenmarkt

Kom een kijkje nemen bij de verbeterprojecten van organisaties uit diverse branches. Wandel rond op de markt, ontmoet collega-verbeteraars, stel brandende vragen en doe inspiratie op!

Lean Six Sigma Awards

UNC Plus Delta reikt ieder jaar tijdens het Lean Six Sigma Seminar awards uit voor de beste verbeterinitiatieven in Nederland. De absolute kroon op het werk van de beroepsverbeteraar! Wie voegt zich dit jaar bij eerder winnaars VGZ, Quion, RDW, GGD, E.ON en Fujifilm?


Prijs

Reguliere tickets kosten € 499,- (excl. BTW).

3=2

Ben je van plan om samen met een collega-verbeteraar te komen? Zoek er dan nog een derde geïnteresseerde bij! Jullie betalen dan slechts de speciale prijs van €399,- en de derde verbeteraar kan gratis mee!

Schrijf je in via ons platform en geef daar in het opmerkingenveld de actie '3=2' en de namen van je collega's aan.

Tevredenheidsgarantie

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je aan het eind van de dag niet tevreden over het Seminar? Dan krijg je gewoon je geld terug. No questions asked.

pe-punten-7

Seminarbezoekers die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen 7 PE-uren voor deelname aan dit Seminar.


Plaatsen Prijs (ex. BTW)
Amersfoort 30 november 2017 60

 499

Inschrijven     Neem optie     
 • Liever een andere startdatum en/of locatie?

  Vul dan onderstaand formulier in. We kijken met alle plezier wat we kunnen organiseren.

Cached on Sun 19/11 6:57

© 2017  UNC Plus Delta. All rights reserved.