UNC Plus Delta zoekt een gedreven Recruitment Consultant

 

Ben jij een gedreven Recruitment Consultant met een passie voor het maken van de juiste match tussen professionals en opdrachtgevers? Beschik je over een gezonde dosis mensenkennis, ben je een doorzetter en heb je kennis van en affiniteit met Lean Management en Six Sigma, oftewel de wereld van continu verbeteren? Dan is UNC Plus Delta op zoek naar jou!

Als Recruitment Consultant word je onderdeel van een nieuw team dat zich bezighoudt met recruitment (werving & selectie) en detachering van zogenaamde verbeterprofessionals. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan deze nieuwe dienstverlening en wordt verantwoordelijk voor de werving & selectie van deze specialisten en professionals. Denk hierbij aan Green- en Black Belts, Lean managers, project- en programmamanagers. Kortom professionals die zich toeleggen op continu verbeteren.

Jij zorgt voor de search en instroom van gekwalificeerde kandidaten voor de openstaande opdrachten en aanvragen. Je bent verantwoordelijk voor het hele werving- en selectieproces. Een belangrijk aspect aan je functie is dat je contact onderhoudt met zowel de professionals, als met de opdrachtgevers over (bijvoorbeeld) invulling en voortgang van de opdracht. Je bent bekend met de werking van recruitment systemen en weet social media succesvol in te zetten. Daarnaast houd je van pionieren en ben je een zelfstarter.

Aanvullende functie-eisen

  • Afgeronde HBO of WO opleiding;
  • 2 a 4 jaar werkervaring als recruiter (of intercedent) in bemiddeling van professionals en toe aan tweede loopbaanstap.

Daarnaast ben je

  • Communicatief vaardig en representatief;
  • Accuraat, gestructureerd en stressbestendig;
  • In het bezit van een rijbewijs en woonachtig in de regio Amsterdam/Utrecht.

Ons aanbod

  • Een baan bij de marktleider op het gebied van continu verbeteren, met circa 70 enthousiaste en ondernemende collega’s;
  • Je wordt onderdeel van een bedrijf waar ‘passie’ een van de kernwaarden is en waar je dynamiek en vrijheid krijgt om mee te bouwen aan groei;
  • Een goed salaris met smartphone en laptop;
  • Persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling, o.a. door het volgen van trainingen op het gebied van Lean, Lean Six Sigma en Agile.

Over UNC Plus Delta

Een inspirerende, dynamische omgeving waar het nooit saai of eentonig is. Een uitdaging om in een bestaande en groeiende organisatie de recruitment, detachering en interim- dienstverlening verder uit te bouwen. Het UNC Plus Delta team bestaat uit circa 70 enthousiaste, hoogopgeleide en gedreven collega’s die samen impact hebben binnen sectoren als Industrie, Banken en Verzekeraars, Overheid, Zorg en Onderwijs.

Wij zijn een lerende organisatie met collega’s die van samenwerken en kennisdeling houden en elkaar uitdagen door scherp en kritisch te blijven. Jezelf willen blijven ontwikkelen is een must. Onze gezamenlijk missie is maximale impact bij onze klanten te realiseren en op deze wijze de concurrentiekracht van Nederland te versterken. Onze kernwaarden zijn Klant, Passie en Eenvoud.

Interesse?

Mail bij interesse je motivatie en C.V. naar info@uncplusdelta.nl.

Cached on Mon 24/07 1:26

© 2017  UNC Plus Delta. All rights reserved.