Vacature: Consultant Business Process Management (BPM) – Black Belt LEAN

 
Staffing Associates – Den Haag

Profiel

Staffing Associates zoekt een Consultant Business Process Management (BPM) met een Black Belt in LEAN voor vast dienstverband.

Ervaren in het beschrijven en structureel verbeteren van operationele processen. Naast het beschrijven, borgen, optimaliseren en begeleiden van de processen (verbetertrajecten) wordt er sterk aandacht besteed aan het in beweging krijgen van de organisatie om deze processen duurzaam te verbeteren en te implementeren. Door de focus op groei en ondernemen is er nu behoefte aan het realiseren van een continue verbetercultuur.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

(Lean) processen beschrijven, optimaliseren en bewaken. Analyse en audits doen ter controle. De juiste kandidaat heeft een sterk pragmatisch karakter, maar is ook in staat als sparringpartner van directie op te treden. Is in staat om de lijnorganisatie te coachen in het implementeren en borgen van de processen, maar kan deze zelf ook door middel van trainingen/workshops overbrengen naar de medewerkers.

Over het bedrijf

Staffing Associates is een groep van gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureaus en thuiszorgorganisatie met een onderscheidende harde franchiseformule. Dit betekent dat de formule niet vrijblijvende richtlijnen zijn, maar beproefde processen die als zodanig opgevolgd dienen te worden. De ‘hoe’ is maatwerk per branche en regio. Ongeveer 40 collega’s van de interne organisatie stellen alles in het werk om de klant perfect te bedienen.

Als een vis in het water

De Consultant kenmerkt zich door ambitie en gedrevenheid, je hebt een hoge mate van organisatiesensitiviteit en bent communicatief sterk. Samen met collega’s sta je in de modder en signaleer je problemen en vraagstukken die aangepakt en opgelost moeten worden. Je voert audits uit, ontwikkelt en verbetert processen, aansturingsmethoden en kwantificeert de verbetervoorstellen. Centraal staat: optimale processen en een gestroomlijnde organisatie die zich vervolgens zelf constant verbetert bij groei en uitbreiding.

Wie ben jij

 • Jij bent tussen de 30 en 35 jaar;
 • Je hebt een opleiding op HBO of WO-niveau in een bedrijfskundige richting;
 • Minimaal 2-5 jaar ervaring in BPM en het ‘continu verbeteren’ van bedrijfsprocessen in een administratieve omgeving;
 • Black Belt in LEAN;
 • Ervaring in de zakelijke dienstverlening is essentieel;
 • Resultaatgericht en sterke communicatieve skills;
 • Je bent gedreven, je denkt in mogelijkheden en weet goed de ‘helicopterview’ te houden. Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen gecombineerd met de kracht om je omgeving te overtuigen van jouw ideeën.

Wat bieden wij

 • Een dynamische en afwisselende functie in een groeiende en ambitieuze organisatie;
 • Aantrekkelijke werkomgeving in het centrum van Den Haag met leuke collega’s;
 • Een goed salaris, afhankelijk van kennis & kunde tussen de €4.000,- en 5.000,- euro;
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd;
 • Marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling.

Enthousiast en solliciteren

De werving & selectie procedure loopt via UNC Plus Delta. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan met een actueel CV en een concrete motivatie waarom jij geschikt bent, naar: info@uncplusdelta.nl. Daarna krijg je meer te horen over de vervolgprocedure.

Cached on Sun 23/07 6:34

© 2017  UNC Plus Delta. All rights reserved.