Vacature E-learning specialist

 
UNC Plus Delta, gevestigd in Amstelveen, zoekt een bevlogen e-learning specialist (ontwikkelaar en beheerder) die onze groei van Blended Learning en e-learning opleidingen kan stroomlijnen en begeleiden. Je gaat werken in een persoonlijke, inspirerende en zeer dynamische omgeving.

Wie zijn wij?

UNC Plus Delta is specialist op het gebied van continu verbeteren. Ruim 15 jaar ondersteunen we met trots toonaangevende organisaties in hun continue verbeterreis. Onze aanpak is veelal maatwerk waarin wij gebruik maken van beproefde methoden zoals Lean, Six Sigma, Scrum en Agile, maar vooral oog hebben voor de cultuur, medewerkers en leiderschap. Als ‘one stop shop’ op het gebied van continu verbeteren zijn wij in staat ondersteuning te bieden middels (blended learning) trainingen, coaching, project- en programmamanagement, recruitment, detachering en interim diensten. Door onze klanten worden wij gezien als een betrouwbare, bevlogen en plezierige partner, die zijn nek durft uit te steken en het beloofde resultaat realiseert of overtreft. Wij spreken de taal van de klant door onze affiniteit, verbinding met – en ervaring binnen diverse sectoren. Pragmatiek en resultaatgerichtheid staan hierbij centraal.

Jouw Talent?

Ons opleidingsaanbod bestond tot 2016 voor 100% uit klassikale trainingen. Op jaarbasis leiden we circa 3.500 deelnemers op in de filosofie van continu verbeteren. Meer informatie over onze trainingen vind je via https://www.uncplusdelta.nl/overzicht-agenda-opleidingen Sinds 2017 bieden wij diverse trainingen aan als Blended Learning variant. Het aanbod op dit gebied willen wij de komende jaren sterk uitbreiden. In deze functie ontwikkel en beheer je e-learning omgevingen voor ons trainingsaanbod. Je beschikt over de kennis en ervaring om slimme online leeroplossingen te ontwikkelen. Je begeleidt het proces van content ontwikkeling en kan aangeleverde content omzetten in effectief online leermateriaal. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze collega’s en daarnaast beantwoord je supportvragen van klanten die onze Blended Learning trainingen afnemen. Omdat je goed op de hoogte bent van de trends en mogelijkheden geef je adviezen over – en ben je de drijvende kracht binnen onze organisatie voor verdere ontwikkeling van onze Blended en e-learning opleidingen. Je bent bevlogen, klantgericht (zowel externe als interne klanten) en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel om de beste service te verlenen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent leergierig en proactief.

Werkzaamheden

De volgende werkzaamheden zijn onderdeel van de functie:
 • Ontwikkelen van online leerconcepten
 • Begeleiding bij het schrijven van storyboards
 • E-learning bouwen in verschillende ontwikkeltools (we werken nu met A New Spring)
 • Het zorgdragen voor een aantrekkelijke en overzichtelijke lay-out van online leermateriaal
 • Het waken over de didactische lijn in ons online leeraanbod
 • Inrichten van online leeromgevingen
 • Het beantwoorden van support gerelateerde vraagstukken van collega’s en klanten
 • Verzorgen van de administratie rondom e-learning aanvragen
 • Het bijhouden van rapportages over het gebruik van de e-learning
 • Adviseren en meedenken over innovatieve opleidingsmethodieken

Eisen

Je voldoet aan het volgende profiel:
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van opleidingsmateriaal
 • Je hebt een praktische en creatieve instelling en je bent in staat om informatie te verrijken en instructieve waarde te geven
 • Je beheerst je de Nederlandse taal perfect en je kunt goed teksten schrijven op een didactisch verantwoorde wijze, aangepast aan de doelgroep
 • Je kunt goed plannen en organiseren en informatie goed structureren
 • Je weet van aanpakken, bent pro-actief en voelt je prettig in een dynamische omgeving
 • Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je eigen werk en bent in staat om in een vlot tempo deze kwaliteit te kunnen leveren
 • Je bent handig met e-learning ontwikkeltools, Office, grafische programma’s en video editing tools
 • Het is een pré als je de Engelse taal beheerst
 • Het is een pré als je kennis hebt van Lean, Lean Six Sigma en / of Agile.
 • Het is een pré als je een studie opleidingskunde, onderwijskunde of vergelijkbaar succesvol hebt afgerond

Wat bieden we jou?

Een inspirerende, dynamische omgeving waar het nooit saai of eentonig is. Het UNC Plus Delta team bestaat uit circa 65 enthousiaste, hoogopgeleide en gedreven collega’s die van samenwerken en kennisdeling houden en elkaar steeds uitdagen door scherp en kritisch te blijven. Er heerst een open en informele cultuur waar de lijntjes kort zijn en eigen initiatief veel ruimte krijgt. Onze gezamenlijk missie hierbij is maximale impact bij onze klanten te realiseren. In 2017 eindigden we landelijk op de vierde plaats van Great Place to Work (medium sized companies) Er is per direct ruimte voor een fulltime medewerker.

Solliciteren?

Mail je cv en een video (maximaal 1,5 minuut) van jezelf waarin je jezelf voorstelt en je motivatie om te solliciteren toelicht, naar tessie.molkenboer@primatch.nl. Primatch ondersteunt UNC Plus Delta bij het recruitmentproces. Heb je functie-inhoudelijk vragen, neem dan contact op met UNC Plus Delta. Contactpersoon voor deze vacature is Joris van de Lindeloof, te bereiken op 06-13002620. Een assessment en een verklaring van goed gedrag kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Trefwoorden: lean, lean six sigma, agile, e-learning, opleidingskunde, onderwijskunde, lean, six sigma, Lean Six Sigma, Amstelveen, Utrecht, Amsterdam, Noord-Holland, www.uncplusdelta.nl, www.primatch.nl.

Cached on Sun 23/07 1:25

© 2017  UNC Plus Delta. All rights reserved.