Vacature: Professional Continu Verbeteren – Detachering

Wil jij als verbeterprofessional ook maximale impact realiseren bij onze opdrachtgevers?
 

UNC Plus Delta zoekt voor haar team Detachering gedreven professionals met een Black Belt certificering en 2 tot 4 jaar werkervaring in continu verbeteren.

De rode draad is dat jij onder regie van onze opdrachtgevers gaat bijdragen aan het blijvend verbeteren van operationele resultaten in verschillende sectoren, bedrijven en bedrijfsonderdelen.

De functie

Als professional continu verbeteren kom je in dienst van UNC Plus Delta. Je wordt onderdeel van een (nieuw) team van professionals dat gedetacheerd wordt bij onze opdrachtgevers. Specifieke opdrachten onder regie van de opdrachtgever, als lid van een afdeling, squad of projectteam. Tijdelijke oplossingen in continu verbeteren.

Jouw profiel

 • Afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Afgeronde Black Belt opleiding in Lean of Lean Six Sigma;
 • 2 – 4 jaar aantoonbare werk- en/of projectervaring in continu verbeteren, waar jij concrete resultaten hebt gerealiseerd;
 • De ambitie en wens om een aantal keren per jaar nieuwe opdrachten op te pakken in verschillende omgevingen en bij verschillende opdrachtgevers.

Daarnaast ben je

 • Communicatief vaardig, representatief en flexibel ingesteld;
 • Zelfstandig met een hoge mate van organisatiebewustzijn;
 • In het bezit van een rijbewijs en woonachting in de regio Randstad.

Ons aanbod en onze voorwaarden

 • Een baan bij de marktleider op het gebied van continu verbeteren, met circa 70 enthousiaste en ondernemende collega’s;
 • Je wordt onderdeel van een bedrijf waar ‘passie’ een van de kernwaarden is en waar je dynamiek en vrijheid krijgt om mee te bouwen aan de ontwikkeling en groei van het team detachering;
 • Een goed salaris, een leaseauto (type VW Golf) en smartphone;
 • Een inspirerende, dynamische werkomgeving met afwisselende opdrachten bij prachtige klanten;
 • Persoonlijke ontwikkeling met training en opleiding en persoonlijke coaching ‘on the job’ door een senior consultant;
 • De kans om maximale impact bij onze klanten te realiseren en op deze wijze de concurrentiekracht van de BV Nederland te versterken.

Over UNC Plus Delta 

UNC Plus Delta is specialist in het verbeteren van bedrijfsprocessen. We kennen een inspirerende, dynamische werkomgeving waar het nooit saai of eentonig is. Het UNC Plus Delta team bestaat uit circa 70 enthousiaste, hoogopgeleide en gedreven collega’s die samen impact hebben binnen sectoren als Industrie, Banken en Verzekeraars, Overheid, Zorg en Onderwijs. Wij zijn een lerende organisatie met collega’s die van samenwerken en kennisdeling houden en elkaar uitdagen door scherp en kritisch te blijven. Jezelf willen blijven ontwikkelen is een must. Onze gezamenlijke missie is maximale impact bij onze klanten te realiseren en op deze wijze de concurrentiekracht van Nederland te versterken. Onze kernwaarden zijn Klant, Passie en Eenvoud. Meer weten over UNC Plus Delta? Kijk dan op www.uncplusdelta.nl.

De Procedure

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel en ben je enthousiast over de vacature en functie? Reageer dan meteen door te solliciteren. Mail een beknopte motivatie en cv naar UNC Plus Delta via info@uncplusdelta.nl.

Cached on Mon 24/07 1:34

© 2017  UNC Plus Delta. All rights reserved.